Olivia Klein Sensitive Spray Toner 150 ml

Rauhoittava hoitoneste kaikille ihotyypeille.

Pakkauskoko:
150 ml
Markkinoija:
Olivia Klein Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
SKU:
9245926
22,50 €
150,00 € / l

Kaikille ihotyypeille soveltuva hellävarainen ja kosteuttava hoitoneste. Sensitive Spray Toner sisältää runsaasti ruusunkukkavettä ja aloe veran lehtimehua, jotka rauhoittavat tehokkaasti herkkää ja eri syistä ärtynyttä ihoa ja tukevat ihon punoitusoireiden tasoittumista. Hoitoneste soveltuu erityisesti kosketusherkkyydestä, atooppisesta ihottumasta ja punoitusoireista kärsivän ihon päivittäiseen kosteutushoitoon.

Hoitonesteet ovat runsaasti ihoa hoitavia ainesosia sisältäviä tiivisteitä, jotka tuovat iholle kosteutta, tasoittavat ihon pH-arvoa ja tukevat hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Hoitonesteet ovat monikäyttöinen lisä jokaiseen ihonhoitorutiiniin; hoida ihoa sumuttamalla hoitonestettä suoraan iholle, tehosta ihonpuhdistusta käyttämällä hoitonestettä kasvoveden tapaan tai kiinnitä meikki ja tuo iholle lisähohdetta hoitonesteen avulla!

Sulje silmät ja sumuta runsaasti hoitonestettä iholle. Anna kuivua ja lisää tarvittaessa. Vältä hoitonesteen joutumista silmiin. Hoitonesteen virkistävää ja rauhoittavaa vaikutusta voi tehostaa pitämällä sitä jääkaapissa ennen käyttöä. Hoitonestettä voi myös käyttää kasvoveden tapaan ihonpuhdistuksen viimeistelyyn vanutyynyillä.

Rosa Damascena Flower Water (Ruusunkukkavesi), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Veran Lehtimehu), Glycerin (Kasviperäinen Glyseriini), Phenoxyethanol (Fenoksietanoli), Tetrasodium Glutamate Diacetate (Tetranatrium Glutamaatti Diasetaatti)

Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

150 ml