Kanta-asiakkaana hyödyt enemmän

OSTOHYVITYSALENNUS HETI KASSALLA

Kanta-asiakkaan reseptivapaat ostokset apteekin kivijalkamyymälästä kerryttävät ostohyvitysalennusta. Kela-korttisi toimii kanta-asiakaskorttina. Esittämällä korttisi kassalla saat kertymäsi mu­kaisen alennuksen kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka ei­vät ole lääkkeitä. Verkkokauppaostot eivät toistaiseksi kerrytä ostohyvitystä, eikä verkkokauppaostoista myönnetä ostohyvitysalennusta.

Ostokertymä kalenterivuodessa Alennus-%
50 - 100 € 2
101 - 200 € 3
201 - 300 € 4
301 - 500 € 5
501 - 1000 € 6
yli 1000 € 8

VAIHTUVIA TARJOUKSIA

Apteekilla on kuukausittain vaihtuvat tarjoukset. Tarjoushinnat ovat voimassa kaikille asiakkaillemme. Huomaa että apteekin verkkokaupassa voi olla eri tarjouksia kuin apteekin kivijalkamyymälässä!

LÄÄKETURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA

Kaikki ostotietosi tallentuvat apteekkimme asia­kasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopi­vuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet.

LIITTYMINEN ON HELPPOA

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta, eikä velvoita Sinua mihinkään.Täytä liittymislomake paikan päällä apteekissamme. Saat edut heti käyttöösi!