Apteekkikosmetiikka


LAAJAAN KOSMETIIKKAVALIKOIMAAMME KUULUVAT SEURAAVAT, TUTKITUT JA TURVALLISET MERKIT:


VICHY

Vichy on Suomen suosituimpia apteekkikosmetiikkamerkkejä, tuotteissa yhdistyvät korkeat laatuvaatimukset, tehokkuus ja miellyttävyys. Vichy toimii yhteistyössä dermatologien kanssa jonka vuoksi kaikki tuotteet ovat tarkasti tutkittuja ja testattuja. Tuotteet sisältävät Thermal Spa-lähdevettä, lähdevedessä on runsaasti ihoa vahvistavia ja suojaavia antidioksidantteja. Sarjasta löytyy kaikki tarvittavat tuotteet vaativankin ihon tarpeisiin, sekä lisäksi myös hius- ja aurinkotuotteita. Vichy on kehittänyt myös suositut Dermablend -meikit, tuotteet ovat runsaspigmenttisiä ja erittäin hyvin ihovirheitä peittäviä.

Vichy -sivut


AVÉNE

Avéne -sarjan kaikki tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavan ja suojaavan terveyslähdeveden vaikutuksiin, tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Sarjassa on kattava valikoima tuotteita kaikille ihotyypeille, kaikenikäsille ja eri iho-ongelmista kärsiville. Avénen tuotteita löytyy sekä hajusteettomana että miedosti hajustettuina, sarjassa on myös täysin parabeenittomia tuotteita. Sarja sisältää lisäksi herkän ihon meikkituotteita.

Avéne -sivut

LA ROCHE POSAY

Herkän ihon tuotesarja. La Roche Posay toimii maailmanlaajuisessa yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, sarjan tuotteet on kehitelty tämän yhteistyön pohjalta. Tuotteet pohjautuvat La Roche Posay-lähdeveteen jota käytetään sarjan jokaisessa tuotteessa. Sarja sisältää myös herkän ihon meikkituotteita.

La Roche Posay -sivut


ACO

ACO Hud on pohjoismainen ihonhoitotuotteita ja lääkevalmisteita valmistava yritys. ACO:lla on oma kehityslaboratorio, joka kehittää ihonhoitotuotteita erityisesti pohjoismaista ihoa varten. Aco:n valikoimasta löytyvät omat tuotteet kasvoille, vartalolle ja intiimihygieniaan sekä puhtauteen.

Aco -sivut


FAVORA

Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Hellävaraiset tuotteet sopivat hyvin nuorelle iholle, mutta ne hoitavat ja kosteuttavat myös aikuista ihoa. Viidellätoista Favora-tuotteella on Allergiatunnus. Allergiatunnuksella merkityt Favora-tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille. Favora-tuotteita ei testata eläimillä.

Favora -sivutLOUIS WIDMER

Laadukas ja arvostettu ihonhoitosarja, Louis Widmer:in tuotteet ovat dermatologista ihonhoitoa jo vuodesta 1960. Sarjassa on tarjolla tuotteita kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille käyttäjille. Ihonhoitotuotteita on saatavilla sekä miedosti hajustettuina että hajustamattomina. Tuotteiden testauksessa ei ole käytetty lainkaan eläinkokeita.

Louis Widmer -sivut